V-Shapes smarte emballage koncept, som eliminerer spild og fedtede fingre

Jeg ved ikke hvor mange gange jeg på Burger King eller McDonalds har tænkt, at en eller anden burde opfinde en smartere éngangs-pakning til sennep, ketchup, majo og andet som ville være lettere at åbne så man kunne undgå de fedtede fingre. V-shapes i Italien har så gjort det!

Nu kan man jo argumentere for, at enhver form for engangs-pakning af små mængder ikke er det mest miljøvenlige man kan tænke sig, men når markedet for sådanne indpaknings koncepter eksisterer, bør man i det mindste prøve at få det bedste ud af det.

V-Shapes har udviklet et koncept så man med to fingre kan åbne indpakningen ved simpelthen at folde den over en horisontal akse. Når pakningen knækker åbner den sig, og indholdet af vædske, crem eller pulser kan presses ud. Simpelt og elegant.

V-Shares indikerer anvendelsesområder indenfor fødevarer, kosmetik, medicinal- og kemisk industri. Hver pakke kan indeholde mellem 0,2 og 40 milliliter af emnet. Indpakningen er tæt, og hele volumen fyldes ud, så ingen luft er i kontakt med emnet inde i pakningen, så levetiden forlænges betydeligt.

Konceptet kan anvendes i forbindelse med normale flexo- og digitaltrykkemaskiner.

Du kan finde mere information her:

 

 

 

Publicerat av: 

Del artiklen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


For 100 år siden – 25. januar 1921 – havde Rossums Universal Robots premiere – og begrebet ”robotter” blev for første gang introduceret til verden

I 1920 skrev den tjekkiske forfatter Karel Capek teaterstykket R.U.R. som havde premiere den 25. januar 1921 – altså for netop 100 år siden. Stykket handler om nogle kunstige væsener, som ikke er mennesker, men ligner mennesker. Han kaldte dem robotter!

Publicerat av: 

Mura bygger verdens første fabrik, som omdanner eksisterende fossilt plastic til olie og ny plast

95% af al plastic er i dag stadig baseret på fossil olie, og omkring 85% af al plasticemballage bliver aldrig indsamlet til forbrænding eller genbrug. Mura Technologies og partnere bygger nu verdens første fabrik, som på industrielt niveau genfremstiller olie til nye plastprodukter fra så godt som alle eksisterende fossilt baserede plastprodukter.

Publicerat av: 

CBS’ berømte ”60 Minutes” har netop udgivet en fantastisk video om Boston Dynamics – som vi kender fra sidste juls dansende robotter

CBS’ har i løbet af de sidste 53 år skabt et ikon indenfor nyhedsformidling med det seriøse, ugentlige dybdeborende program ”60 Minutes”. De fleste kender sikkert Boston Dynamics fra julevideoen med de dansende robotter. Den 13 minutter lange 60 Minutes video er efter redaktørens opfattelse helt fantastisk for alle robot elskere.

Publicerat av: 

BillerudKorsnäs og BASF har udviklet et kompostibelt papirlaminat til fleksible emballager

EUs målsætning er, at i 2030 skal al emballage være genanvendelig eller kunne nedbrydes i naturen. Dette klarer normale plastfilm ikke, så derfor derfor har BASF og BillerudKorsnäs sammen udviklet en ny film til fleksible emballager, som er baseret på papir og et enkelt lag laminat og som er 100% kompostibelt.

Publicerat av: